Skip to main content

Over

FLOOWit Trainingen

Bewegen zoals wij dat dagelijks doen is over het algemeen niet ingewikkeld. Dit gaat de hele dag door op de automatische piloot. Maar zodra we intensiever gaan bewegen, komen we al gauw ongemakken tegen. We zijn stijf, geen kracht, weinig conditie, we ademen hoog in ons lichaam en dit alles ontmoedigt ons om het op te pakken of om er mee door te gaan. Sterker nog, ons brein houdt ons hier van weg. Want als iets niet lukt, willen we er vandaan.

En dat is jammer, want de winst ligt bij het ongemak! Juist door dit aan te gaan, ga je je fysiek sterker voelen en mentaal krijg je al helemaal een boost! Je komt in een flow die nog lang nawerkt. Niet alleen tijdens het trainen, maar ook nog lang daarna. Dit is waar een FLOOWit training om draait. Door te werken met 4 verschillende onderdelen die goed op elkaar aansluiten, komt jouw lijf in een flow. 

Adem

Ademhalingsoefeningen zodat je beter leert te ademen tijdens het bewegen, maar ook in het dagelijks leven

Kracht

Krachtoefeningen voor een sterk lichaam en een gezond zelfvertrouwen

Souplesse

Een soepel lichaam met een goede weerstand

Conditie

Conditie training waarbij we in een kort tijdsbestek een intensieve inspanning leveren.  

“I’m closed to myself through the choices that were wrong”

Inspiratie

De 4 seizoenen en hun elementen

In de natuur, waar we overigens vooral trainen, zijn er 4 verschillende seizoenen, er zijn 4 windrichtingen, er zijn 4 natuurelementen. In de natuur is het nooit één vast gegeven en zo is het ook met het menselijk lichaam. Vandaar dat een FLOOWit training uit meerdere onderdelen bestaat. En daar waar de aandacht nodig is, staan we wat langer stil met de oefeningen.

Alle soorten

Privé, groeps- en bedrijfstrainingen

De FLOOWit trainingen kunnen zowel in groepsverband als individueel. Ook is heel goed mogelijk om dit als bedrijfstraining of met andere samengestelde groepen te doen. Tijdens een opleidingstraject is een FLOOWit training zeer goed als onderdeel toe te voegen om met z’n allen in beweging te komen. Als je beweegt, werkt je brein namelijk veel beter, zodat je de te leren informatie veel beter opneemt.

Voor iedereen

FLOOWit past zich altijd aan op de individu

Door de laagdrempelige actieve manier van bewegen, kan iedereen hier aan deelnemen. Door de specifieke aandacht voor je lijf en je ademhaling, ga je in korte tijd al verbetering voelen. We hoeven niet alleen maar zo hard mogelijk te trainen, maar wel zo effectief mogelijk. De harde energie mag worden omgezet in zachte kracht.

Voor iedereen een passende training
Reviews

Wat anderen zeggen

Nanette Euverink-Gerritsen

“Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer”

Door de lockdowns was de klad in mijn bewegingsritme gekomen. Toen ik las over het Powerwalken was mijn interesse gewekt en ben ik samen met mijn vriendin een proefles gaan doen. Andrea schept direct een ontspannen en relaxte sfeer, waardoor je je welkom voelt. Ervaring is absoluut niet nodig. Andrea past de oefeningen vakkundig aan zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Ik vind het heerlijk om 2 keer per week in de natuur te zijn en het actieve wandelen te combineren met krachtoefeningen. Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer. Je bent vakkundig, enthousiast, attent en belangstellend. Oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ‘Powerwalker’. Tussen je professionele begeleiding door is er tijd voor een praatje. Ik voel me altijd welkom.