Skip to main content
Sluit je aan

Groepstraining

Wil jij een Floowstart van de week? Doe dan mee met deze afwisselende FLOOWit training, waarbij je door de combinatie van de verschillende oefeningen in korte tijd maximale verbetering van je gezondheid haalt!

De training is opgebouwd uit een viertal elementen, Ademhaling, Conditietraining, Krachttraining  en Souplesse, zodat je training zo effectief mogelijk is.

Na de training voel jij je energiek en ontspannen, waardoor jij optimaal jouw week start!

Waar

Hotel Erve Bruggert, Scholtenhagenweg 46, 7481 VP Haaksbergen

Tarieven

Strippenkaart 10 trainingen 80,-

Losse training meedoen 10,-

Gratis proefles

Groepslessen

  • Maandag 9.00 – 10.00 uur FLOOWit training

  • Dinsdag 19.00 – 20.00 uur Powerwalk

  • Woensdag 9.30 – 10.30 uur Powerwalk

  • Vrijdag 9.00 – 10.00 uur Powerwalk

Meld je aan…

Als ik jouw formulier ontvangen heb neem ik z.s.m. altijd  contact met je op om je deelname te bevestigen maar ook om even door te spreken waar je staat en waar je behoefte ligt.

Reviews

Wat anderen zeggen

Nanette Euverink-Gerritsen

“Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer”

Door de lockdowns was de klad in mijn bewegingsritme gekomen. Toen ik las over het Powerwalken was mijn interesse gewekt en ben ik samen met mijn vriendin een proefles gaan doen. Andrea schept direct een ontspannen en relaxte sfeer, waardoor je je welkom voelt. Ervaring is absoluut niet nodig. Andrea past de oefeningen vakkundig aan zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Ik vind het heerlijk om 2 keer per week in de natuur te zijn en het actieve wandelen te combineren met krachtoefeningen. Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer. Je bent vakkundig, enthousiast, attent en belangstellend. Oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ‘Powerwalker’. Tussen je professionele begeleiding door is er tijd voor een praatje. Ik voel me altijd welkom.