Skip to main content
Tijd voor jezelf

1 op 1 Personal Training

Een 1 op 1 Personal Training is trainen met persoonlijke aandacht voor je lijf! Ik zie wie je bent, ik zie je bewegen, ik zie je trainen en ik zie wat extra aandacht nodig heeft. Je staat er niet elke dag hetzelfde bij en daar stemmen we de training perfect op af. Voordat we aan de slag gaan, bekijken we precies waar jouw behoefte ligt om zo effectief mogelijk te kunnen starten. De focus kan de ene training bij conditionele oefeningen liggen, terwijl bij een volgende training meer kracht of souplesse nodig zijn.

Een 1-op-1 FLOOWit sessie is een Personal Training met volledige aandacht voor je lijf én je mindset. Het is tijd voor jezelf met resultaat voor jouw gezondheid!

Wanneer

Datum/data in overleg

Waar

De locatie kiezen we samen uit, we trainen nl. altijd buiten!

Investering

We stellen een voor jou op maat gemaakt schema op, waardoor het tarief ook maatwerk is.

Neem contact op voor advies of een offerte

Vul onderstaand formulier in dan neem ik z.s.m. contact met je op.
Reviews

Wat anderen zeggen

Nanette Euverink-Gerritsen

“Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer”

Door de lockdowns was de klad in mijn bewegingsritme gekomen. Toen ik las over het Powerwalken was mijn interesse gewekt en ben ik samen met mijn vriendin een proefles gaan doen. Andrea schept direct een ontspannen en relaxte sfeer, waardoor je je welkom voelt. Ervaring is absoluut niet nodig. Andrea past de oefeningen vakkundig aan zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Ik vind het heerlijk om 2 keer per week in de natuur te zijn en het actieve wandelen te combineren met krachtoefeningen. Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer. Je bent vakkundig, enthousiast, attent en belangstellend. Oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ‘Powerwalker’. Tussen je professionele begeleiding door is er tijd voor een praatje. Ik voel me altijd welkom.