Skip to main content

Ervaringen van anderen

Op deze pagina lees je de ervaringen van anderen met de FLOOWit methode van Andrea 

Wil je zelf ook een review achter laten?

Sonja ten Asbroek

Ik heb het erg naar mijn zin en hoop dit nog lang te mogen doen!

Ik ben bij de Powerwalk gekomen omdat ik op zoek was naar een vorm van actief bewegen die bij mij paste. De combinatie van bewegen  in de buitenlucht en een stuk gezelligheid maakt dat ik nog steeds met veel plezier 2x in de week naar de training ga. Het is laagdrempelig, je stapt makkelijk in. Daarentegen voel ik me ook zeker wel uitgedaagd met bepaalde kracht oefeningen. Jij hebt persoonlijke aandacht voor iedereen in de groep als dat nodig is en geeft waardevolle tips op het gebied van Mindfullnes en een gezonde leefstijl. Ik ervaar jou als een integer, oprecht en vriendelijk persoon .

Je straalt positiviteit uit en weet daarnaast ook humoristisch uit de hoek te komen.

Kortom…. Ik heb het erg naar mijn zin en hoop dit nog lang te mogen doen!

Nanette Euverink

Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer.

Door de lockdowns was de klad in mijn bewegingsritme gekomen. Toen ik las over het Powerwalken was mijn interesse gewekt en ben ik samen met mijn vriendin een proefles gaan doen. Andrea schept direct een ontspannen en relaxte sfeer, waardoor je je welkom voelt. Ervaring is absoluut niet nodig. Andrea past de oefeningen vakkundig aan zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Ik vind het heerlijk om 2 keer per week in de natuur te zijn en het actieve wandelen te combineren met krachtoefeningen. Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer. Je bent vakkundig, enthousiast, attent en belangstellend. Oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ‘Powerwalker’. Tussen je professionele begeleiding door is er tijd voor een praatje. Ik voel me altijd welkom.

Miranda

Uiteindelijk zijn de gesprekken niet alleen over het afvallen gegaan, maar ook over een stukje zingeving.

Ik ben bij Andrea gekomen omdat ik graag de nodige kilo’s kwijt wilde. Al wandelend hebben we hierover gesproken en samen gekeken wat de eerste stap richting een gezond gewicht zou zijn.
Andrea is een fijne gesprekspartner. Rustig, vriendelijk maar waar nodig ook confronterend. Uiteindelijk zijn de gesprekken niet alleen over het afvallen gegaan, maar ook over een stukje zingeving.
Waar word ik blij van, wat maakt dat ik bepaalde keuzes maak. Qua afvallen ben ik nog niet waar ik wil zijn, maar de weg naar Rome is ook niet in één dag gelegd. Kleine stapjes maken straks één hele grote.

Jonathan Heesen

53 jaar

Hey Andrea, nogmaals dankjewel voor de fijne ademhalingsoefening. Hierdoor ben ik me ook tijdens andere momenten veel meer bewust van mijn ademhaling! Ik kom graag een keer naar Haaksbergen om een sessie met anderen of alleen met je te doen! Ik ga je bellen!

Herma Dekkers

Het haalt je helemaal uit je dagelijkse beslommeringen. Ontspanning ten top!

Er was veel aandacht voor de ademhaling en wat heb ik daar veel aan gehad! Iedere keer naar huis met een heerlijk gevoel dat nog lange tijd aanhoudt! Het opnieuw leren ademhalen heeft zo ontzettend veel rust gebracht, echt een wereld van verschil. Nooit geweten dat dat zo’n invloed heeft op alles en dit met de fijne en deskundige begeleiding van Andrea. Ze is een heel fijn mens, ze straalt rust uit. Je voelt je bij haar gezien en gehoord. Ze laat iedereen in zijn/haar waarde en je voelt je direct bij haar op je gemak.

Laat ook een review achter…