Skip to main content
Bedrijfstrainingen

FLOOWit in Bedrijf

Fit zijn tijdens je werk is van groot belang. De drukte en de stress van doelstellingen hebben zo minder grip op je en na een dag hard werken kun je thuis ook nog het nodige aanpakken. 

Als werkgever levert het je dubbel voordeel op:  een fitte medewerker verzet meer werk en is minder vaak ziek.

Zoals je bedrijf uit meerdere disciplines is opgebouwd, zo is het ook met je gezondheid het geval. Krijg je voldoende beweging, eet je gezond, slaap je goed, heb je zorgen en leef je volgens de voor jou belangrijke kernwaarden?

Tijd dus om te investeren in de medewerkers.


Bedrijfstrainingen

Vitaliteitstraining

Als gecertificeerd Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach via de MARK-Academy neem ik je mee in alle onderdelen die horen bij deze integrale benadering van vitaliteit. Het doel is een gezonde leefstijl en een optimale totaalbalans, zowel op individueel, team- als organisatieniveau. Iedereen neemt daarin zijn eigen verantwoordelijkheid.

Je leert vanuit verschillende invalshoeken hoe je vitaliteit te verbeteren en dit brengen we gelijk in praktijk. We zitten namelijk nooit alleen maar stil. Immers Geen verandering zonder beweging!


Wanneer

Datum kiezen we in overleg

Waar

Het kan uiteraard op en vanaf de bedrijfslocatie maar er zijn ook andere mogelijkheden. De locatie kiezen we dus samen uit.

Investering

Tarief is in overleg, afhankelijk van de groepsgrootte en doelstelling van de training.

Bedrijfsadvies nodig?

Vul onderstaand formulier in dan neem ik z.s.m. contact met je op.
Reviews

Wat anderen zeggen

Nanette Euverink-Gerritsen

“Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer”

Door de lockdowns was de klad in mijn bewegingsritme gekomen. Toen ik las over het Powerwalken was mijn interesse gewekt en ben ik samen met mijn vriendin een proefles gaan doen. Andrea schept direct een ontspannen en relaxte sfeer, waardoor je je welkom voelt. Ervaring is absoluut niet nodig. Andrea past de oefeningen vakkundig aan zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Ik vind het heerlijk om 2 keer per week in de natuur te zijn en het actieve wandelen te combineren met krachtoefeningen. Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer. Je bent vakkundig, enthousiast, attent en belangstellend. Oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ‘Powerwalker’. Tussen je professionele begeleiding door is er tijd voor een praatje. Ik voel me altijd welkom.