Skip to main content
Ga je mee?

Powerwalk

Hou je van bewegen in de buitenlucht, niet hardlopend maar stevig doorwandelend. Stevig lopen, lekker in de buitenlucht genieten van de omgeving en gelijk werken aan je uithoudingsvermogen en kracht? Dan is powerwalken jouw manier van bewegen!

Powerwalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Het is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie.

Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Waar

Hotel Erve Bruggert, Scholtenhagenweg 46, 7481 VP Haaksbergen

Tarieven

Strippenkaart 10 trainingen 80,-

Losse training meedoen 10,-

Gratis proefles

Groepslessen

  • Dinsdag 19.00 – 20.00 uur Powerwalk

  • Woensdag 9.30 – 10.30 uur Powerwalk

  • Vrijdag 9.00 – 10.00 uur Powerwalk

Meld je aan…

Reviews

Wat anderen zeggen

Nanette Euverink-Gerritsen

“Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer”

Door de lockdowns was de klad in mijn bewegingsritme gekomen. Toen ik las over het Powerwalken was mijn interesse gewekt en ben ik samen met mijn vriendin een proefles gaan doen. Andrea schept direct een ontspannen en relaxte sfeer, waardoor je je welkom voelt. Ervaring is absoluut niet nodig. Andrea past de oefeningen vakkundig aan zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Ik vind het heerlijk om 2 keer per week in de natuur te zijn en het actieve wandelen te combineren met krachtoefeningen. Iedere keer ga ik weer tevreden naar huis en kijk ik uit naar de volgende keer. Je bent vakkundig, enthousiast, attent en belangstellend. Oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ‘Powerwalker’. Tussen je professionele begeleiding door is er tijd voor een praatje. Ik voel me altijd welkom.